André Rieu - Zondag met Lubach (S09)
10 video

vpro zondag met lubach: André Rieu - Zondag met Lubach (S09)

Loading...

Published on: Sunday, October 28, 2018

André Rieu - Zondag met Lubach (S09)

Goed nieuws uit de violistiek. André Rieu hoeft geen boete te betalen voor kinderarbeid!

Arjen Lubach remixt de actuele week in dertig minuten, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: Zondag met Lubach, zo goed als nieuws. #ZML

Deze video komt uit uitzending 7 van seizoen 9 van Zondag met Lubach. #ZondagMetLubach is wekelijks te zien om 22.10 uur op #NPO3.

https://www.vpro.nl/zondag-met-lubach/kijk/afleveringen/seizoen-9/aflevering-7.html
http://www.vpro.nl/zml
http://www.npo3.nl/zondagmetlubach

Source: https://youtu.be/1Rc8uZtRp9Y

Show more

Comments

 • MånsDeSpons

  MånsDeSpons

   1 years ago

  Lol Midas

 • Arno den Boef

  Arno den Boef

   1 years ago

  Haha die jongen van definitely Minecraft aflevering

 • Tom Naber

  Tom Naber

   1 years ago +38

  Haha 1 van deze Roemeense kinderen is een vriendin van mij. Ze was toen 17 en zei dat het 1 van haar trotste momenten in haar leven was.

 • mac wallace

  mac wallace

   1 years ago +1

  koefnoen godzijdank van de buis gehaald. dat komt volgens mij uit de kweekvijver van kopspijkers en spijkerman enzo. ik dank god op mijn blote knieeen dat het weg is gehaald. wij nederlanders zijn veel te goed ontwikkeld, voor dit soort niveau comedy. de amerikanen hebben misschien dat nog nodig, die hebben saturday night live of zo iets. ontzettend magere, flauwe persiflages. dat wordt gevoed door de gedachten dat macht moet geridiculiseerd kunnen worden. alsof dat het bestaansrecht van comedy rechtvaardigt. mensen roepen de hele tijd allerlei dingen naar daar waar de macht ligt. daar hebben we comedians niet voor nodig. dat is gewoon een dogmatische gedachte. maar volgens mij is het brein van de meeste comedians gelijk aan dat van iemand die een berg opgaat. zich zelf kastijd, en god smeekt om hem aan de ketting te leggen. en terwijl de makke lammetjes klappend langs het pad staan. heeft de comedian dus gewoon weg niet meer door, dat hij geestelijk al lang aan de ketting lag. nieuwe generatie comedians in nederland. bijna een lach niet waardig. zo nu en dan een matig lachje. dus voor mij persoonlijk is het gewoon wachten op een nieuwe wertheim of teeuwen. dan is comedy misschien nog leuk in mijn eigen taal. en de enigste taal die ik beheers. de satire van dit programma is, onvolledig, incorrect, te simplistische. en jah daar kan je comedy op aanspreken. vooral als het in de vorm van satire is. dan kan je niet verschuilen achter, jah het is een grapje.

 • channel with more than 1 sub

  channel with more than 1 sub

   1 years ago +3

  Dat kind is dat kind in de zml minecraft video met zijn huis met een puntdak

 • mac wallace

  mac wallace

   1 years ago +1

  deze toevoeging wou ik ook nog even maken. bij satire is het lastig om heel veel verschillende mechanisme te gebruiken. en bij comedy is het zo ie zo lastig om verschillende mechanisme te gebruiken. omdat de opbouw van de grap en de grap altijd wel qua mechanisme het zelfde blijft. dan zou je dus eventueel verschillende onderwerpen kunnen gebruiken. bij een aantal kindertekenfilms worden sommige grappen elke keer herhaald. letterlijk, aflevering na aflevering en is vaak nog steeds leuk. leuker dan dit programma. dat meen ik overigens oprecht. comedy laat gewoon bepaalde dingen niet toe. dat is beperkt. maar binnen comedy is dit programma matig.

 • mac wallace

  mac wallace

   1 years ago +1

  wou er nog wel even aan toevoegen. dat hij het altijd wel aardig verpakt. daardoor blijft er nog iets van comedy staan. aardig verpakt voor nederlandse maatstaven. volgens mij is het programma meer een matig intellectuele echo van de linkse doctrine. ik weet niet of er bewust voor de eenvoud gekozen is. omdat je dan een groter publiek bereikt. de grootst scorende items, vind ik opvallend, dat het op de een of andere manier onder deze categorie valt. het onderwerp is saai, flauw. en de comedy op de een of ander manier simpel, en ontzettend flauw. dat is oprecht mijn mening. maar wat wil je. die schaker. lach je eigenlijk nooit om. goede gozer. zal vast een aardig kerel zijn. nooit grappig. ontzettend voorspelbare simpele humor. en die van domburg. die schrijft volgens mij ook mee. grappige, maar hele gemiddelde humor. kijk maar naar zijn shows. super aardig gast waarschijnlijk. maar dat loopt continu qua mening achter elkaar aan. en is 1 kant op kritische. althans ze praten zichzelf waarschijnlijk iets anders aan. maar dat krijg je als je diepgang mist. dan heb je het grote publiek de hele tijd klappend achter je aan. dan hoef je nooit te veranderen. en dan praat je jezelf gewoon dingen aan, zoals dat je het goed aan het doen bent. terwijl feitelijk gewoon weg je hele geloofwaardigheid aan diggelen is. dan ben jij gewoon buiten de realiteit van de volwassenen getreden. en leef je in een parallellen wereld. zonder het ook maar door te hebben. het is ongeveer het enigste programma wat we hebben in nederland in die vorm. dus mensen hebben het idee dat er geen keuze is. ik vermoed dat het voornamelijk alleen maar bejaarden naar kijken. aangezien je anders gewoon elders je comedy vandaan haalt. maar daar zit ik gewoon naast. het vermoeden is gebaseerd op het feit, dat de humor niet van deze tijd is. het is een beetje het niveau kopspijkers. wat natuurlijk niet zo gek is. het is namelijk satire. in een farao pak een of andere petitie of zo. dat is zo ontzettend flauw. ontzettend leuk voor kinderen en bejaarden. maar laten we gewoon eerlijk zijn. uitgekauwd, flauw, simpel, makkelijk in de zin dat mensen dan gaan uitlachen. whaahahahaah, whaahaha. dat doen apen letterlijk ook. dit is oprecht mijn mening.

 • TheSoldierCore

  TheSoldierCore

   1 years ago +1

  Waarom is Rob Jetten the manager van andré Rieu?

 • TheCSteve

  TheCSteve

   1 years ago +12

  Dit is wat ik bedoel, Nederland slaat in veel dingen door, Panfluit spelen met een beroemde kerel is kinderarbeid? Dan heeft de drummer van de Golden Earring mij ook gebruikt in zijn Drum-show toen ik 13 was, en nou ik voelde me toch een partij mishandeld joh (SARCASM). Whahahaaha .. Lubach maakt daar grappen van en dat is oke.. Dit zijn echt doorgeslagen pure ziekte wekkende regels die dit doen. Thumbs up for Lubach

 • Henri Zwols

  Henri Zwols

   1 years ago +10

  Geweldig die manager van Rieu!

 • mac wallace

  mac wallace

   1 years ago +1

  sommige stukjes zijn wel grappige. maar als je negen uit tien bot vangt, is het zeer bedroevend, voor nederlandse comedy. volgens mij is het voornamelijk het issue.dat mensen niet kunnen zeggen dat zet het niet grappige vinden. maar als de mensen eerlijk zijn. dan is dit programma niet leuk genoeg om te volgen. als je negen uit tien bot vangt. dan is de keuze snel gemaakt. niet meer kijken. dan zijn ander programma's leuker. dus succes! als ik naar het nederlandse volk kijk. zou dat zeker een groot succes zijn. los gezien van mijn eigen mening.

 • alex van Noort

  alex van Noort

   1 years ago +11

  Dat kind is hetzelfde kind dat minecraft speelde met zml seizoen 1 !!!

 • Beriorn

  Beriorn

   1 years ago +3

  De uitbuiting van gastarbeiders uit het Oostblok gaat ook wel erg ver.

 • Jolanda Raimann

  Jolanda Raimann

   1 years ago

  Ist eine Arschgeige

 • Marit de Goede

  Marit de Goede

   1 years ago +28

  geweldige rol voor midas!

 • ShipSpotting Nederland

  ShipSpotting Nederland

   1 years ago +95

  Panfluit, das toch gewoon een fluitketel?

 • Sem Kluiters

  Sem Kluiters

   1 years ago +1

  Das helemaal toppie weer!

 • Distorted Music

  Distorted Music

   1 years ago

  Deze is echt geweldig😂😂

 • Mika Bakker

  Mika Bakker

   1 years ago +8

  Een gat te veel met de panfluit kinderarbeid

 • Envy West

  Envy West

   1 years ago +1

  Zat er al klaar voor. Heb geen tv maar gelukkig is ZML gewoon op youtube te vinden 👍